Vihdoinkin päätin, että haen lääkäriltä apua kipeään olkapäähäni, elikkä kortisoni-pistoksen, joka vastaavassa tilanteessa on auttanut. Sain aamulla ajan päivystys vastaanotolle, kun selitin, että nyt kaikenlainen käden toiminta on käynyt hankalaksi. LUVATTU AIKA PITI MELKO TARKASTI PAIKKANSA VAIKKA SEN OLI SANOTTU OLEVAN VAIN VIITTEELLINEN AIKA. päivystävä lääkäri oli nuori, suorastaan poikasen oloinen. Vaaleat, korvallisille ulottuvat hiukset  ja reippaan ystävällinen tervehdys. Tuli vain hiljalleen todettua, että kyllä on lääkärin habitus muuttunut sitten takavuosien. Puseron riisuminen vie minulta aina vähän enemmän aikaa kuin ihmisiltä normaalisti. Selitin syyksi proteesin hankaluutta, mikä on tottakin. Hän oli jo ojentautumassa auttamaan, mutta sain kuitenkin itse solautetuksi olkapään paljaaksi. Hän paneutui pistokseen huolella ja jutteli samalla toimenpiteestä, otti myös huomioon kun kerroin mielipiteeni mihin kohtaan annettuna pistos on aikaisemmin vaikuttanut parhaiten. Eri lääkäreillä näyttää olevan vähän erilainen tapa toimia tässä operaatiossa.  Piikki on aina piikki ja neula näytti pitkältä,mutta uskoin, että nuori lääkärini hoitaa hyvin hommansa ja niin tapahtuikin. Pistoskohta oli tietenkin suojattava haavataitoksella. Syntyi hauska kommellus kun taitos oli teipalttava ja neula vietävä pois kädestä. Hän ennätti sanoa :" Pitele toisella kädellä tätä tuppoa sillä aikaa kun haen teipin". Huomautin ystävällisesti ettei minulla OLE toista kättä, jolloin hän selkeästi PUNASTUI, NOLOSTUI - JA PYYSI ANTEEKSI.  Näin voi tehdä nuori lääkäri, joka ei ole vielä parkkiintunut päivittäisessä potilastulvassa. Nolostua hänen ei olisi tarvinnut, minulle tämä oli hyvä, inhimillinen kohtaaminen, josta jäi koko päiväksi hyvä mieli. KIITOS NUORI LÄÄKÄRI, OLIT KUIN MUKAVA NAAPURINPOIKA,. Toimenpiteesi vei pois kipuni, nyt on taas ilo kirjoittaa. PS. Ymmärsithän etten minä yhtään loukkaantunut.

Hyvää mieltä tiistaipäivääni toi myös se maaliskuinen asia, että kaupungilla lotisi vesi niinkuin vain KEVÄÄN tullen voi. Kiertelimme vesilammikoita, joita sytyi nopeaan tahtiin sitten kun airinko alkoi näyttäytyä. Kevät kuitenkin tulee!

Kolmammeksi hyrähdin hyvälle mielelle kun Kalle Könkkölä kertoi facebookissa, että Helsinkiin on tulossa lähiaikoina uuden mallin esteettömiä raitiovaunuja ja muoti saattaa olla levuämässä muuallekin. Kun jaksaa puhua 40 vuotta jonkin asian puolesta niin kas - se alkaakin tapahtua. Eläköön kansalaisvaikuttaminen!