20180406_143420.jpg

TÄNÄÄN hyviäkin uutisia viestimistä: muuttolintuja on nähty jo runsaasti. Lämpöasteita päivällä ja aurinko esillä lähes koko päivän. Kuluneella viikolla ikkunanäkymäni jysähti lähes umpeen, kun katolta vyöryivät lumimassat terassin lattialle entisten lisäksi. Etuoven puolella hölskyy sohjoa ja silkkaa vettäkin,  joten olen todella rospuuton saartamana. Mutta tämän kestää nyt, kun kevät kuitenkin on ovella.

 

LÄHETÄN kevään merkiksi kaapin kätköistä löytämäni Tilkkulinnut, joita ei aiemmin ole vielä kuvattu. Kertokoot ne viestiä tilkkutyö- harrastuksestani,joka takavuosien aikana on kuulunut elämääni. Tilkkutaiteilija,sellaiseksi saatoin tituleerata itseäni ja pidin minä näyttelyjäkin. Luovuutta sain toteuttaa tilkkumyllerryksen kautta. Koko huusholli tuntui olevan välillä tilkkujen vallassa. Ideoita poreili kaiken aikaa ja sehän toi elämään hohtoa. Enää en jaksa,ideatkin ovat sammuneet. Pian voin käydä suunnittelemaan puutarhatöitä,sitä vielä jaksan vaiikka ehkä vähemmän kuin viime kesänä. Tai sitten enemmän, jos kesä näyttää suotuisalta!

TAISI VAIHTUA jo sunnuntain puolelle tämä kirjoittaminen. Pitää vielä kirjata eiliseltä toinenkin hyvä uutinen: presidenttiparin pikkupojan kastaminen ja nimen saanti. Päivän mittaan olen makustellut nimiä Aaro Veli  Väinämö. Kuulostaa sopivalta presidentin pojan nimeltä. Täti-ihminen täällä antoi arvionsa. Onhan lapsi erityisellä tavalla myös "meidän Aaro." Hauskaa,että Mäntyniemessä taapertelee kohta pikkumies Niinistö.